2020. szeptember 27. vasárnapAdalbert
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kigyulladt csütörtök reggel a Kolozsvár-Bécs személyszállító vonat mozdonya

2019. október 17. 10:22, utolsó frissítés: 10:23

Kigyulladt csütörtök reggel a Kolozsvár - Bécs vonat mozdonya, rögtön azt követően, hogy a szerelvény elindult a kolozsvári állomásról. Az utasokat leszállították a vagonokból, senki nem sérült meg, tájékoztatott a Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU).

'Két tűzoltóautót és egy SMURD-csapatot rendeltek ki a vasúthoz, a kolozsvári Törökvágás utca közelébe, ahol kigyulladt egy személyvonat mozdonya. A hívás 7 óra 40 perc körül érkezett, az első információkból úgy tűnik, hogy a Kolozsvár - Bécs személyszállító vonatról van szó. Az utasokat leszállították a vagonokból, amelyeket leválasztottak a mozdonyról. A helyszínre kiszálló tűzoltók csak azt követően tudtak nekilátni a munkának, miután a vasutas társaság áramtalanította a felsővezetéket és földelést készített. Senki nem sérült meg, a lángokat sikerült eloltani' - tájékoztatott az ISU.

A szemtanúk szerint a vagonokat egy másik mozdonnyal visszavitték a kolozsvári vasútállomásra. Egyelőre nem ismertek a tűz keletkezésének okai. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS