2020. szeptember 25. péntekEufrozina, Kende
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Egy másik caracali férfi is megerőszakolhatta Luiza Melencut

2019. november 27. 18:00, utolsó frissítés: 18:00

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) őrizetbe vett egy férfit Gheorghe Dincă környezetéből, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolta a 18 éves Luiza Melencut, akinek a meggyilkolását korábban beismerte Dincă.

Úgy tudni, hogy a férfi Dincă caracali lakásának udvarán vette észre az elrabolt és megkötözött 18 esztendős lányt, és Dincă állítólag elmondta neki, hogy azért rabolta el a fiatal lányt, hogy megerőszakolja. A férfi állítólag ahelyett, hogy az esetet jelentette volna a rendőrségen, arra kérte a caracali gyilkosságokat beismerő férfit, hogy engedje meg, hogy ő is megerőszakolja az elrabolt lányt. A DIICOT ügyészei szerint ez meg is történt.

Az Adevărul úgy tudja, hogy a 46 éves férfi szintén Caracalban lakik, és a szexuális erőszakot a gyanú szerint április 14-én követte el.

Sajtóinformációk szerint a férfit Dincă szomszédai úgy emlegették, mint „Dincă szolgáját”, aki bejáratos volt a gyilkosságok első számú gyanúsítottjához, és már a Dincă elleni nyomozás elejétől fogva a hatóságok látókörébe került.

A férfi őrizetbevételét Giorgiana Hosu, a bűnvádi eljárást irányító ügyész is megerősítette a sajtónak, és közölte, hogy bár a férfi közeli kapcsolatban állt az elkövetővel, egyelőre nem tekinthető a cinkosának. (adevărul/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS