2020. szeptember 22. keddMóric
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Raed Arafat: nem mondok le, de ha le akarnak váltani, tegyék

2019. december 09. 09:14, utolsó frissítés: 09:14

Raed Arafat, az Országos Sürgősségi Igazgatóság (DSU) vezetője vasárnap este kijelentette, ő nem fogja benyújtani lemondását, de ha le akarják váltani, megtehetik, 'nincs hozzáragasztva a székéhez'.

„Mondtam már, nem vagyok hozzáragasztva a székhez, én nem mondok le, de ha valaki le akar váltani, megteheti” - mondta Arafat az Antena 3 vasárnap esti műsorában.

Kifejtette, az elmúlt időszak erőteljes támadásai nyomán úgy véli, vagy vállalja valaki, hogy meneszti, mert már nem az ő elképzeléseire van szükség, és hoznak helyette valaki okosabbat, vagy fiatalabbat, vagy pedig támogatják őt és együtt dolgoznak vele, mert a sürgősségi rendszernek szüksége van támogatásra.

„Ha meg akarják változtatni a rendszert, el kell magyarázzák a lakosságnak, milyen módon változtatnak: behozzák a magánszférát, amely a közpénzeket felhasználva végez el bizonyos tevékenységeket a közszféra struktúrái, a mentőszolgálat, a SMURD helyett. Ez azt jelenti, hogy néhány éven belül el fog tűnni a közszféra” - tette hozzá Arafat. (agerpres)

Nyitókép: Raed Arafat Facebook-oldala.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS