2020. szeptember 25. péntekEufrozina, Kende
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A másik caracali gyanúsított beismerte: megerőszakolta Luiza Melencut

2019. december 11. 19:01, utolsó frissítés: 19:17

Ștefan Risipițianu beismerte a DIICOT által tartott kihallgatásokon, hogy megerőszakolta Luiza Melencut, ugyanakkor tagadott minden más erőszakos bűncselekményt - jelentette be a Melencu család ügyvédje, Tonel Pop a Mediafax hírügynökség szerint.

A 46 éves Ștefan Risipițianut őrizetbe vették, mivel a gyanú szerint megerőszakolta Luiza Melencut, amikor a lány Gheorghe Dincă lakásán volt fogva tartva. A gyanú szerint mind ő, mind Dincă megerőszakolta a kiskorú lányt. Dincă ugyanakkor azt állította a kihallgatásain, hogy megölte Luiza Melencut.

Az áprilisban eltűnt Luiza Melencu édesanyja azt nyilatkozta, hogy az FBI által is megvizsgált, egy erdőben megtalált emberi csontok alapján nem lehetett megálapítani biztosan, hogy azok a lányé lettek volna. "Az ügyvédek azt mondták, a csontok túlságosan sérültek voltak. Azt a következtetést vonom le, hogy Luiza él" - idézte a lány édesanyját a Mediafax.

Giorgiana Hosu, a DIICOT helyettes igazgatója néhány hete bejelentette, a caracali gyilkosságok ügye ez év végéig le lesz zárva. (mediafax)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS