2020. szeptember 22. keddMóric
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Több helyen is összecsapott a rendőrség az elszigetelés szabályait megszegőkkel a hétvégén

2020. április 20. 10:20, utolsó frissítés: 10:24

Több helyen összecsapásra került sor az ortodox húsvét alatt a rendőrség és az elszigetelés szabályait megszegő személyek között - tájékoztatnak rendőrségi források.

Vasárnap este a bukaresti ötödik kerületben, a különleges erők (SAS) és a rendőrség egységei szolgálati fegyvereiket is használták, hogy megakadályozzák egy konfliktus elfajulását, amely több ittas személy között alakult ki. Senki nem sérült meg. A rendőrség 37 személyt előállított.

Szintén vasárnap este, Ploieşti külvárosában, ugyancsak az alkohol hatása alatt álló személyek hasonló konfliktust idéztek elő. Itt is a rendőrség és a SAS lépett közbe.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, vasárnap délután Vajdahunyadon 30 napos előzetes letartóztatásba vettek négy személyt, akik szombaton kövekkel támadtak a rendőrökre a város egyik negyedében. Az incidensben részt vevő több más személyt megbírságoltak. A rendőrség két gépkocsija megrongálódott. Az erőszakos cselekedetekre akkor került sor, amikor a rendőrség az elszigetelés szabályainak betartását ellenőrizte. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS