2020. május 31. vasárnapAngéla, Petronella
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Lakossági bejelentő rendszert fejlesztett a Marosvásárhelyi RMDSZ

2020. május 19. 15:56, utolsó frissítés: 15:56

A Marosvásárhelyi RMDSZ körzeti elnökei két projektet indítottak el a marosvásárhelyi lakosok érdekében.

A Figyelő a Marosvásárhelyi RMDSZ által fejlesztett lakossági bejelentő rendszer, amely segít a lakosoknak abban, hogy a városban észlelt problémákat jelenthessék. Úthibákat, letört vagy hiányzó szemeteskukákat, lekopott útfestéseket (zebrákat) és egyéb közterületi problémákat, amelyeket jártukban-keltükben észrevesznek Marosvásárhelyen. Célunk, hogy egy olyan eszközt adjunk a lakosságnak, amely erősíti őket a közszolgáltatást nyújtó szervekkel való kommunikációban és a problémák mielőbbi megszűntetésében, megoldásában. A lakosság által tett bejelentésekről a Polgármesteri Hivatal illetékes munkatársait, illetve a tanácsosokat értesítjük.

Tekintettel arra, hogy a pontos információ bármikor, de különösen a járvány idején nagyon fontos, úgy gondolták, hogy több csatornán keresztül teremtenek lehetőséget a marosvásárhelyiek számára, hogy kérdéseikkel hozzájuk forduljanak, írja sajtóközleményükben a Marosvásárhelyi RMDSZ.

„A közösséget érintő kérdésekre ellenőrzött, hiteles és pontos válaszokat próbálunk majd adni”- írják.

A szolgálat kezdetben három kommunikációs csatornán működik, kérdéseiket Facebookon, e-mailen (rmdszmvh@gmail.com) és telefonon (0365-434.390 ,
0754-489.044) tehetik fel az érdeklődők. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS