2024. március 4. hétfőKázmér
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kiakadt a temesvári kórházmenedzser: nagyon sok ember halhat meg az oltásellenesek elméletei miatt

2020. július 17. 16:21, utolsó frissítés: 16:21

Nyers és lényegre törő nyilatkozatot adott a Digi24-nek a temesvári Victor Babeș Kórház menedzsere: szerinte szeptemberben tombolni fog a vírus, és aki azt állítja, hogy nem létezik, annak a törvény előtt kellene felelni érte.


Cristian Oeancea azt mondja, az első hullám csak egy halvány előzetese volt a másodiknak, és ha nem hagyjuk abba, hogy átvesszük az oltásellenesek és járványtagadók "hülyeségeit", hogy nincs vírus, az lesz a helyzet nálunk is, mint Olaszországban volt a járvány elején.

"Felelősségre kellene vonni azokat, akik hamis információkat terjesztenek. Büntetőeljárás alá kellene vonni őket. Az elméleteik miatt nagyon sok ember meghalhat" - mondja az intézményvezető.

Volt egy esélyünk februárban és márciusban, amikor ragyogó orvosi fellépéssel sikerült megfékeznünk a járvány terjedését, most nem tudjuk ezt tenni a felelőtlenül terjesztett álhírek miatt. Azt kockáztatjuk, hogy augusztusra elveszítsük az egészségügyi kontrollt" - mondja Oancea, aki úgy véli, hogy amit márciusban, áprilisban elértünk, azt mostanra elherdáltuk. (hírszerk.)Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS