2020. szeptember 26. szombatJusztina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Fiait verte, lányait szexuálisan bántalmazta a nyolc gyermekes Suceava megyei lelkész

2020. augusztus 11. 19:55, utolsó frissítés: 20:07

Elrendelték a 30 napos előzetes letartoztatását Constantin Pandeleának, aki a Suceava megyei Valea Bourei falu lelkipásztora volt, és aki a gyanú szerint megerőszakolta legidősebb lányát, másik három lányát pedig szexuálisan zaklatta. A férfinak nyolc gyermeke van, 4 lány és 4 fiú.

Nicoleta Daneliuc, a Suceava Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság (DGASPC) szóvivője elmondta, hogy júniusban a férfi feleségét és 5 gyermeküket sikerült elszállásolni egy, a családon belüli erőszak áldozatai számára fenntartott épületben, mivel a hatóságok akkor úgy tudták, hogy a férfi erőszakosan viselkedik a családjával, aki ellen a felesége tett panaszt a rendőrségen és távoltartási végzést kért ellene. A férfit akkor még csak azzal vádolták, hogy bántalmazta a feleségét és a gyermekeit, és csak időkben derült ki, hogy a lányokat szexuálisan is bántalmazta.

A gyanú szerint a férfi 2014-től kezdődően bántalmazta szexuálisan a lányait, ez idő alatt pedig rendszeresen verte és éheztette a kiskorú fiait. Az ügyészség szerint a férfi 2014-től kezdődően terrorban tartotta a családját, a lányaival folytatott szexuális jellegű cselekedetek mellett verbálisan és fizikailag is bántalmazta gyermekeit. (Adevărul/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS