2021. december 1. szerdaElza
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Maszk nélkül fotózkodott gyermekük osztálytermében Firea és a férje

2020. szeptember 14. 16:05, utolsó frissítés: 16:31

Gabriela Firea főpolgármester és férje, Florentin Pandele - aki a Bukarest melletti Voluntari város polgármestere - hétfőn részt vettek a gyermekeik tanévnyitóján, ahol gyorsan készítettek is egy családi fotót az osztályteremben, miközben egyikük sem viselt maszkot.


Az azóta már eltávolított fénykép Gabriela Firea Facebook-oldalárólAz azóta már eltávolított fénykép Gabriela Firea Facebook-oldaláról


Míg más iskolákban egyetlen szülőt sem engedtek be a tanintézményekbe a gyermekek évnyitóján, addig a főpolgármester azt állítja, hogy az ő gyerekeinek az iskolájában ötös csoportokban bemehettek a szülők, hogy átvegyék a gyerekek tankönyveit, a maszkot pedig mindössze 30 másodperig vették le, amíg elkészültek a fényképek. A főpolgármester mindenesetre így is szabályt szegett, hiszen az osztálytermekben, közös helyiségekben mindenkinek kötelezően maszkot kellene viselnie.

Miután a feltöltött képek rengeteg negatív kommentet kaptak, azokat le is szedték a főpolgármester Facebook-oldaláról, és csak azok maradtak fent, amelyek az iskola előtt készültek.

“Sunt locuri in inima despre care nici nu stii ca exista, pana nu apare in viata ta un copil.” 💗
Sanatate, reusite,...

Közzétette: Gabriela Firea – 2020. szeptember 13., vasárnap


Mint tudjuk, amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS