2020. október 27. keddSzabina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

100 közéleti személyiség hívja szavazni a marosvásárhelyi polgárokat - íme, a lista

2020. szeptember 23. 12:52, utolsó frissítés: 12:59

Marosvásárhelyi közéleti szereplők fordultak felhívással minden vásárhelyi polgárhoz, amit a Népújság mai számában tettek közzé. A 100 aláíró, köztük ismert román és magyar személyiségek - orvosok, lelkészek, vállalkozók, sportolók - rávilágítanak arra, hogy most vasárnap két évtizednyi stagnálás után nagy esély kínálkozik arra, hogy új korszak kezdődjön a város életében.„Kevés olyan pillanat van, amikor ilyen egyértelmű a döntés, amikor ilyen világosan látszik, hogy mi között kell választani. Egyetlen választás sem volt az elmúlt 20 évben, amikor ekkora esélyt kaptunk volna a változásra.”

A felhívás szerzői azt is világossá teszik, hogy szeptember 27-én az elmúlt 20 év legfontosabb választása előtt állunk, s talán ez az utolsó pillanatok egyike, amikor kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását, visszafordítva városunk hanyatlását.

Hangsúlyozzák a választások tisztaságának fontosságát is:
„Sosem volt ennyire fontos a választások tisztaságára vigyázni. Ahhoz, hogy ne csalhassanak, hogy egyértelmű többséget szerezzünk, mindannyian el kell menjünk szavazni”.

A marosvásárhelyi változásért kiálló közéleti személyiségek listája, amely a Népújság szeptember 23-i, szerdai lapszámában jelent megA marosvásárhelyi változásért kiálló közéleti személyiségek listája, amely a Népújság szeptember 23-i, szerdai lapszámában jelent meg

A kép nagyobb felbontásban itt nézhető meg!

A felhívást jegyző 100 személyiség végezetül arra buzdítja a marosvásárhelyieket, hogy vegyenek részt a választásokon és szavazzanak a változásra, mert több lehetőség nem lesz! (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS