2020. november 24. keddEmma
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Claudiu Maior szerint etnikai alapon bántják a vásárhelyi polgármesteri hivatal román dolgozóit

2020. október 30. 16:51, utolsó frissítés: 2020. október 31. 01:52

Claudiu Maior városi tanácsos, volt alpolgármester és polgármesterjelölt, a volt marosvásárhelyi polgármester, Dorin Forea egykori tanácsadója, azt állítja, hogy több városházán dolgozó közalkalmazottól azt hallotta, hogy fenyegetik őket "egyes olyan személyek, akik az új polgármesterrel együtt tűntek fel a hivatalban"


Ennél többet Maior nem közölt, nem írta le, hogy pontosan kit, mikor és hogyan fenyegettek meg, de a felvezetőjében azt sugallja, hogy ezek etnikai alapon történtek. Maior "illegálisnak" tartja a gyakorlatot, ugyanakkor felszólítja Soós Zoltán polgármestert, hogy lépjen fel az ilyen gyakorlatok ellen.

❌Stop abuzurilor pe criterii etnice în primăria Târgu Mureș - Voi înființa, în scurt timp, o linie telefonică destinată...

Közzétette: Claudiu Maior – 2020. október 30., péntek


"Nem elég a járvány, és hogy a családjukra kell vigyázzanak, az alkalmazottak még ezeket a mocskos praktikákat is el kell viseljék" mondja Maior, és emlékeztet rá, hogy ezek az emberek a várost és az állampolgárokat szolgálták az elmúlt időszakban.

Maior bejelentette, hogy a fentiek miatt létre fog hozni egy telefonos vonalat, ahol be lehet neki jelenteni ezeket az eseteket. Ugyanakkor jelezni fogja a prefektúra és más intézmények felé a problémát.

Azt mondja, ő híve bármilyen átszervezésnek, ha azt a helyi tanács megszavazza, és komoly elemzések és viták előzik meg. (hírszerk).

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS