2020. november 24. keddEmma
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Felgyújtott női holttest ügyében nyomoz a rendőrség

2020. október 31. 17:21, utolsó frissítés: 19:46

Péntek este érkezett az értesítés az 112-es sürgősségi telefonszámra, hogy Giurgiu város közelében tüzet észlelt egy ott áthaladó kamionsofőr - írja a Libertatea.


Az országútról észlelt tűz kapcsán az esetet jelentő sofőr azt hitte, hogy ismeretlen tettesek felgyújtották a tarlót, ez amúgy is szokványos eljárás, bizonyos területek „megtisztítására” ebben a periódusban. Később azonban a sofőr, miután leparkolta a járművét, közelebb ment, hogy megnézze mennyire terjedt el a tűz. Ekkor fedezte fel egy nő elszenesedett holttestét.

Az ügyészség vizsgálatot indított a román rendőrség bűnügyi szakembereinek bevonásával. A nyomozás során megállapították, hogy a holttest egy fiatal 16-25 év közötti nőé, aki valószínűleg már nem élt, amikor felgyújtották, ugyanis a keze-lába dróttal volt összekötözve. A tettes az áldozatot egy bőröndbe helyezte, majd felgyújtotta. A holttest koponyáján éles tárgy okozta sérülésnyomokat fedeztek fel a kórbonctani vizsgálat során, a medencecsontja és több bordája is eltörött. A gyilkos vélhetően a nyomokat akarta eltüntetni az áldozata felgyújtásával.

A nyomozás folytatódik. (libertatea.ro/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS