2020. november 28. szombatStefánia
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A digitális átalakulásra fókuszál a PontKom konferencia

2020. november 18. 10:03, utolsó frissítés: 10:07

A PontKom a Sapientia EMTE Marosvásárhelyi Karának rendezvénye – kommunikációs konferencia - melyet minden évben a III. éves kommunikáció és közkapcsolatok szakos hallgatók szerveznek meg, 2013 óta. Az idei a VII. alkalom - írják a szervezők közleményükben.


Céljuk, hogy egy színvonalas előadás-sorozatot kínáljanak az érdeklődőknek, melyen keresztül betekintést nyerhetnek az adott téma rejtelmeibe. Elsődleges célcsoportjukat egyetemista és középiskolás diákok képezik, de fontos számukra az előadásokat minden érdeklődő számára elérhetővé tenni. A téma évről évre változik, ahogyan az előadók személye is.

Mint írják, az idei téma a digitális átalakulás köré épül. Az előadásokon arról lesz szó, hogy különböző vállalatoknak hogyan sikerül alkalmazkodniuk a digitalizáció folyamatához, miben segítette és miben hátráltatta a vállalatok munkáját.

A konferencián olyan sikeres személyek osztják meg tapasztalataikat, mint Sikó-Barabási Gyopár social media szakember, Czeizel Jonatán vállalkozó, Lázár Beáta a Vibe fesztivál szervezője, Kádár Magor egyetemi oktató, Géczy Dávid forgatókönyvíró, filmrendező, valamint Gagyi József és Vajda András, a Sapientia tanárai.

A korlátozásokra való tekintettel a rendezvény idén online felületre költözik. Az érdeklődőket előzetes regisztráció alapján várják, a regisztrációs ív az esemény Facebook-oldalán lesz elérhető, december 1-től, keddtől.

A regisztráció december 10- én, csütörtökön 23:59 órakor lezárul.

Az előadások mellet néhány Slam-et is hallhatnak majd a résztvevők, melyeket az esemény Facebook-oldalán meghirdetett verseny legjobbjai adnak majd elő. A versenyre jelentkezni lehet november 22-ig, a rendezvény e-mail címére beküldött videóval. Bővebb részletek a PontKom Facebook-oldalán találhatóak, valamint a szavazás is itt zajlik majd, november 23 és 29 között. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS