2021. január 20. szerdaFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Victor Pontát most nem doktori dolgozata, hanem Diego Maradona miatt érte plagizálási vád

2020. november 26. 13:31, utolsó frissítés: 13:38

A legfelsőbb bíróság 2020 júliusában mondta ki Victor Ponta Románia volt miniszterelnökéről, hogy több tucat oldalt plagizált doktori munkájának megírása során. Van ami nem változik, legalábbis a Pro Románia elnökét ismét az a vád érte a Diego Maradona halálhírére írt megemlékező szövege kapcsán, hogy azt valahonnan koppintotta.


Az észrevételt Traian Berbeceanu, a főváros prefektusa vette észre, ironikusan megjegyezve: csak véletlen műve lehetAz észrevételt Traian Berbeceanu, a főváros prefektusa vette észre, ironikusan megjegyezve: csak véletlen műve lehet


Történetesen Gary Linekertől az OBE angol válogatott labdarúgójától, aki sejtelmesen hasonló szöveget írt ki szerda délután egykori ellenfele, későbbi csapattársa halálhírére reagálva. Mondhatni, Pontáéval teljesen megegyező végszót használt.

A vádak miatt Ponta megváltoztatta a bejegyzése szövegét:


Mint arról részletesen beszámoltunk, Diego Maradonát nemrég műtötték, a kórházi jelentések alapján sikeres volt a beavatkozás, ennek ellenére a focisztár szerdán, 60 éves korában elhunyt szívinfarktusban.

(gsp/hírszerk.)

Előzmény:
60 éves korában elhunyt Diego Maradona

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS