2021. február 28. vasárnapElemér
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Frissítve: megtalálták a tegnap eltűnt hároméves kisgyereket Kovászna megyében!

2021. január 05. 10:59, utolsó frissítés: 13:09

UPDATE 13:00: A kisgyereket Árapatak határában ma délelőtt megtalálták, a rendőrségtől származó információk szerint egyelőre úgy tűnik, jól van - írja a covasnamedia.ro.


Az eredeti hír:

Hétfő este óta keresnek egy hároméves kisgyereket, aki a Kovászna megyei Hetéről tűnt el a közeli erdőben. Több mint száz katonai tűzoltó, hegyimentő, rendőr és csendőr, valamint önkéntesek fésülték át a környéket, de 5 óra elteltével sem találták meg, ezért abbahagyták a keresést. Kedd reggel folytatódott a keresőakció - jelentette be Facebookon a Kovászna Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége.Hete egy kis zsákfalu Előpatakhoz közel, a megye legszegényebb településének tartják. Előpatak község része. (hírszerk)

UPDATE: A rendőrség közölte a gyerek nevét és személyleírását, ha bárki tud valamit hollétéről, hívja az 112 sürgősségi hívószámot. A 3 éves Vasile Bogdan Coșcodar a házuk elől tűnt el, hozzátartozói január 4-én 19 órakor hívták a rendőrséget. A helyszínre érkező csapatok a településen és annak környékén nem találták nyomát; termokamerákat, keresőkutyákat és terepjárműveket is bevetettek. A kisgyermek 56 cm magas, körülbelül 15 kiló, sötétbarna hajú, alacsony, barna szemű, a bal lábán egy mintegy két cm hosszú égési seb található. Amikor eltűnt, fehér nadrágot, hosszú ujjú fehér blúzot és zöld csizmát viselt. Nincs róla fénykép. (covasnamedia.ro)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS