2021. február 28. vasárnapElemér
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Eltűnt egy Arad megyei kisfiú is, 200 ember keresi

2021. január 10. 14:55, utolsó frissítés: 14:56

A többnyire önkéntesekből álló, csaknem 200 személyt számláló keresőcsapat indult útnak vasárnap reggel egy 7 éves kisfiú keresésére az Arad megyei Vadász (Vânători) településen.


A kisfiú eltűnését édesanyja jelentette szombat este a hatóságoknak, miután az nem tért haza a faluból, ahová játszani ment el.

Az Arad megyei prefektus szóvivője azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a keresést még a szombatról vasárnapra virradó éjszaka elkezdték, amikor terepjárókkal, keresőkutyákkal és hőkamerák segítségével átkutatták a család házának 20 kilométeres körzetét.

Helyi lakosok arról számoltak be, hogy a kisfiú más gyerekekkel együtt a falu határán élő juhászhoz ment, és állítólag egy helyi lakos kísérte őket oda. Elmondásuk alapján a gyermek egy pillanatra elhagyta játszótársait, azután pedig nem került elő.

❗Apel din partea Inspectoratului de Poliție Județean Arad❗

❗❗L-ați văzut? Sunați la 112!❗❗

🔴Polițiștii Inspectoratului...

Közzétette: Instituţia Prefectului - Judeţul Arad – 2021. január 10., vasárnap


Ezen a héten már a második eset, hogy kisgyermek eltűnéséről adtak hírt a hatóságok: korábban a Kovászna megyei Hetéről tűnt el egy hároméves kisfiú, akit azóta már megtaláltak. (g4media, hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS