2021. április 20. keddTivadar
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Rendőrt tartóztattak le a rendőrök, mert részt vett egy 300 ezer eurós rablásban

2021. március 05. 17:48, utolsó frissítés: 17:48

Négy férfit tartóztatott le az Arad megyei rendőrség, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 300 ezer eurót loptak el egy pankotai nőtől. A gyanúsítottak közül az egyik rendőrként dolgozik éppen a pankotai rendőrőrsön - írja az adevarul.ro


A 21 és 33 év között férfiakat azzal gyanúsítják, hogy ketten közülük tavaly november 21-én éjjel betörtek egy pankotai házba, lekötöztek egy 87 éves idős nőt, és a lakásban található széfből elvittek 300 ezer eurót. Miközben ketten a házban "tevékenykedtek", társaik őrséget álltak a ház előtt. A rendőr a "külső csoportban" teljesített szolgálatot. Az esetet a károsított fia jelentette azonnal a rendőrségen, és a nyomozás során beazonosították a négy gyanűsítottat.

A rendőrség csütörtökön tartott házkutatást tartott az illetőknél, és az egyik helyszínen több mint 22 ezer szál zárjegy nélküli cigarettát foglaltak le. A betörőket 24 órára őrizetbe vették, és javasolták a bíróságnak az előzetes letartóztatásukat. A pankotai rendőrt azonnali hatállyal felfüggesztették állásából.

Nyitókép: aradon.ro

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS