2024. április 25. csütörtök
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Nem jegelnék tovább a problémát? Két miniszter látogatta meg a csíkszeredai Vákár Lajos Műjégpályát

2021. április 01. 12:43, utolsó frissítés: 21:12

Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes és az RMDSZ három minisztere, Cseke Attila, Novák Eduárd és Tánczos Barna csütörtökön és pénteken Hargita megyében, Gyergyó-, Csík- és Udvarhelyszéken vesz részt munkalátogatásokon és polgármester-találkozókon, amelynek központi témái az épülő beruházások lesznek.


Az RMDSZ politikusai közül Novák Eduárd és Tánczos Barna csütörtökön már Csíkszeredába érkeztek, ahol meglátogatták a Vákár Lajos Műjégpályát, amelyet Tánczos állítása szerint 8 év után először látogat meg újra sportminiszter. Az eseményen ő is jelen volt, így egyből két miniszterrel büszkélkedhetett Korodi Attila polgármester, aki házigazdaként fogadta politikustársait.

Korodi ennek kapcsán megjegyezte, februárban már a fővárosban egyeztetett a sportminiszterrel a Vákár Lajos Műjégpálya sorsáról. Csütörtökön pedig folytatták az erről szóló beszélgetést (egykori képviselőtársa, Tánczos jelenlétében). A polgármester szerint ugyanis a jégcsarnok felújításra szorul, és Korodi szerint úgy tudnának kedvezőbb feltételeket biztosítani a csíki sportolók felkészüléséhez, ha a létesítményt a csíkszeredai önkormányzat hatáskörébe helyeznék át. Amivel egyébként a miniszterek is egyetértenek. (hírszerk.)

Nyitókép: Korodi FB-oldal

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS