2021. május 15. szombatZsófia, Szonja
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Visszasírják Ludovic Orbant az USR-sek?

2021. április 15. 10:36, utolsó frissítés: 10:36

Egyesek nosztalgikusan emlékeznek vissza a mostani kormányválság kontextusában az USR-PLUS berkeiben arra az időszakra, amikor Ludovic Orban volt a kormányfő - írja a Hotnews.


Ionuț Moșteanu USR-s képviselő újraértékelte a PNL-elnök, volt kormányfő személyét, miután Florin Cîțu kormányfő egyeztetés és előzetes értesítés nélkül leváltotta Vlad Voiculescu egészségügyi minisztert, kormányválságot okozva a koalícióban. Rugalmas, és korrekt azokkal a partnereivel szemben, akikkel együtt dolgozik nap mint nap - nyilatkozta Moșteanu a Digi24-nek. A képviselő megismételte azt az USR-s álláspontot, hogy a koalíció nem mehet tovább Cîțu vezetésével, mert "politikai éretlenségről" tett tanúbizonyságot.

Amikor decemberben a koalíciós tárgyalások zajlottak, az a forgatókönyv volt a nyerő, amelyben Cîțu a kormányfő - akit akkor úgy láttak, mint aki bátor, és igazi reformokat akar, idézte fel az USR-s képviselő. Ludovic Orbannal csak az utóbbi 4 hónapban került közvetlen kapcsolatba, azelőtt csak a tévében látta, de azóta megváltozott róla a véleménye - magyarázta. (hotnews)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS