2021. május 7. péntekGizella
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Öngyilkosságot követhetett el az ügyeletes orvos

2021. április 26. 10:51, utolsó frissítés: 14:28

Vasárnap délelőtt 38 éves orvosnő holttestét talált meg egy konstancai magánkórházban. Az orvos ügyeletes volt azon az éjszakán. A rendőrség kiszállt a helyszínre, és az eddigi információk szerint nem zárják ki az öngyilkosság lehetőségét.


A helyszíni vizsgálat eredményeit összegző közlemény szerint a nő holttestén nem voltak erőszakra utaló jelek, a halál okát kórbonctani vizsgálat során fogják megállapítani. Az egészségügyi személyzet visszajelzései alapján az orvosnő depresszióval küszködhetett. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt eljárás is indult - írja a G4media.
------

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, keresd bizalommal az Erdélyi Telefonos és Internetes Lelkisegély Szolgálatot, a magyarul is beszélő 0754-800-808-as ingyenes telefonszámon, vagy írj e-mailt a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com címre.

Az öngyilkosságot megelőző romániai szövetség (ARPS) segélyhívószáma: 0800-801-200, vagy fordulhatsz e-mailben hozzájuk a sos@antisuicid.com címen, további részleteket találhatsz az antisuicid.com oldalon.

Az egészségügyi minisztérium nemrég létrehozott segélyvonala, ahol lélektani tanácsadást kaphatunk a világjárvány kapcsán a mentális egészségre nézve, a 021 9081 segélyhívószámon érhető el.


Címoldali fotó: Ryan McGuire képe a Pixabay -en.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS