2021. május 7. péntekGizella
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Lagzi a bevásárlóközpontban: ropogós cipók és francia bagettek között mondták ki a boldogító igent

2021. április 28. 14:38, utolsó frissítés: 16:27

Egy vállalkozó szellemű fiatal pár lagzit rendezett a sepsiszentgyörgyi bevásárló központban. Az esküvőn - mely valójában performansz volt - minden úgy volt előkészítve, ahogy a nagy könyvben írja: menyasszony fehér ruhában, vőlegénnyel, pappal, tanúkkal, fotóssal, videóssal, és még vendég is akadt bőven.


Közösségi performanszunk nem a bevásárló központok ellen irányult, sokkal inkább a rendszer igazságtalanságaira és egyenlőtlenségeire kívánta felhívni a figyelmet. Hiszen miközben a szabály tiltja a beltéri rendezvények megtartását a szupermarketekben számlálatlanul tömörülhetnek a vásárlók, szájtátók, a szabad idejüket shoppingolással plázalátogatással eltöltő emberek.

A fiatal pár valóban szeretné megszervezni esküvőjét, ám a jelenlegi korlátozások miatt erre nincs lehetősége, így „tiltakozásul” szerveztek egy lagzit a szupermarketben, ahol a papot egy színész alakította.

Lehet tehát a szupermarketekben esküdni, de azért mégis csak jobb és szebb ezt megtenni azokban a terekben, ahol minden körülmény tökéletes ehhez a rendkívüli eseményhez - írják bejegyzésükben a közösségi médián.

💍Szervezz esküvőt szupermarketben❗ Azt szabad. Hogyha életed párjával szeretnéd összekötni az életed, nem teheted meg a...

Közzétette: Kovács - The Castle Restaurant – 2021. április 28., szerda


Fotók: Pálffy Sándor

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS