2021. június 12. szombatVillő
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A jelzőlámpánál támadt egy férfi Clotilde Armandra, Bukarest első kerületének polgármesterére

2021. június 09. 11:44, utolsó frissítés: 11:46

A jelzőlámpánál támadt egy férfi Clotilde Armandra, Bukarest első kerületének polgármesterére, aki autójában ülve éppen várta, hogy zöldre váltson a lámpa. A férfi ököllel ütötte az autó ablakát, és többször megpróbálta kinyitni az ajtót is - számolt be az esetről a polgármester.
Armand jelentette az incidenst a rendőrségen. Facebook-posztját azzal zárja, "Fiúk, egyre kínosabb, amit csináltok. Ne próbáljatok megfélemlíteni, nem fogok meghátrálni a ti maffióta fenyegetéseitek miatt."

Az 1. szektor polgármesterét nem először éri agresszió, néhány hónappal ezelőtt az 1. szektor helyi rendőrségének kellett kíséretet biztosítania számára.

Armandot még áprilisban követték és filmezték ismeretlenek. "Mióta elkezdtem a harcot az ingatlanmaffia és a szemétmaffia ellen, miután sikerült különféle pártfeletti csoportoktól megvonnom a közpénzeket, akkor elkezdtek fenyegetni engem és a csapatomat. Nem mintha eddig nem lincseltek volna meg a médiában, de a maffia mozgósítása az utóbbi időben lenyűgöző. Ezeknek a bűnözőknek a legutóbbi próbálkozása, hogy megfélemlítsenek, teljesen kínos. Egy hétig leparkoltak egy autóval a házam előtt, és elkezdték filmezni a házat, ahol a családommal élek" - írta akkor Armand.

(buletin.de)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS