2021. december 1. szerdaElza
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Nemi erőszakot emlegetve posztolt Clotilde Armandról egy PSD-s politikus

2021. június 10. 09:50, utolsó frissítés: 09:50

Minősíthetetlen hangon posztolt Clotilde Armandról egy PSD-s politikus. Ioan Micu megyei tanácsos azt írta egy kommentben arra reagálva, hogy csütörtök reggel a bukaresti 1-es szektor polgármesterét egy agresszív férfi támadta le egy jelzőlámpánál, hogy "Franciaországban elrabolták és napokon keresztül erőszakolták, ja várj, ez viszont tetszett Guadelupe fehér babájának".


Az esetre a Vrancea Megyei Tanács elnöke, Cătălin Popa hívta fel a figyelmet, mondván, Micu a jóérzés minden határát átlépte; mivel megyei tanácsos, tette az intézményről alkotott benyomást is befolyásolja, ezért a tanácselnök nyilvnosan felszólította a PSD Vrancea megyei vezetőségét, büntesse meg Micut.

"Egyértelműen el kell határolnunk magunkat az ilyen ellenőrizetlen kirohanásoktól. A tiszteletnek és a tisztességnek érvényesülnie kell, párthovatartozástól függetlenül az ellentétes nézetekkel rendelkezők között is" - írta.Csütörtökön az USR-PLUS elítélte a Clotilde Armand elleni "elfogadhatatlan erőszakot", és kijelentették, az utóbbi hetekben a polgármestert egyre agresszívebb támadások érték, mivel zavarta a "közpénzekre előfizető" érdekcsoportokat.

Bukarest első kerületében szemétkrízis alakult ki, a Romprest hulladékelszállítással foglalkozó vállalat és a kerület polgármestere, Armand pedig nem egyeztek ki, utóbbi nem hajlandó kifizetni azt az összeget, amit a cég tartozásként tart számon. Armand két napja arról beszélt, "minden idők legdrágább szemétszerződése" van érvényben a vállalattal, amely számos politikust, céget és bértollnokot táplál közpénzzel. Az 1-es kerület és a Romprest közötti konfliktus egyébként évekre visszanyúlik, erről a Hotnews készített kronológiát.

A polgármester egyébként már veszélyhelyzet kihirdetését kérte a kialakult helyzet miatt, ugyanis a vállalat nem szállítja el a hulladékot. Ám az erre vonatkozó döntést Alin Stoica prefektus elhalasztotta, arra hivatkozva, nem kapta meg az ügyről a Környezetvédelmi Őrség jelentését. (hotnews)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS