2022. szeptember 27. keddAdalbert
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Lángra kapott egy hulladékfeldolgozó munkacsarnoka, több áldozat kritikus állapotban van

2021. július 23. 16:48, utolsó frissítés: 17:02

Súlyos tűzeset történt a főváros melletti Popești Leordeni-ben található hulladékfeldolgozó üzem egyik csarnokában, amely során 11 személy megsérült.


A csarnokban egyelőre ismeretlen okból lángra kapott egy munkagép, majd a tűz gyorsan továbbterjedt – közölte a Bukarest-Ilfov területi katasztrófavédelem. A helyszínre nyolc tűzoltóautó és több rohammnetőkocsi vonult ki. A tüzet sikeresen megfékezte a tűzoltóság, sajtóinformációk szerint a helyszínen jelenleg vizsgálatok zajlanak a tűz okának meghatározása érdekében.

Az esetnek tizenegy sérült áldozata van, hat személy égési sérüléseket szerzett, akik közül öten nagyon súlyos állapotban vannak, illetve további öt személy füstmérgezést szenvedett. Az áldozatok közül négy füstmérgezést szenvedett munkás visszautasította a kórházi kezelést, a többieket a rohammantőszolgálat három környéken lévő kórházba szállította. A hivatalos közlemény szerint, miután sikerül stabilizálni a kritikus állapotban lévő személyek állapotát, lehetséges, hogy más kórházba szállítják őket kezelésre. (agerpres, digi24, hírszerk.)

Nyitókép: illusztráció. Fotó: ISU Bucuresti-Ilfov Facebook-oldal.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS