2021. szeptember 23. csütörtökTekla
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Ebihoreanul: halálos kimenetelű balesetet okozott a Bihari Napló főszerkesztője, Kristály Lehel

2021. július 28. 12:45, utolsó frissítés: 2021. július 29. 14:13

A lap szerint Kristály Lehel Magyarországról tartott haza, ahol részt vett a Sátoraljaújhelyen megrendezett Kárpát-medencei Nyári Szabadegyetemen, amelyet az erdélyi Tusványos szervezői rendeztek meg ezúttal Magyarországon.

A rendezvényről indult haza Nagyváradra a Bihari Napló főszerkesztője július 25-én, amikor egy szabálytalan előzést hajtott végre Bihar község területén, és frontálisan ütközött egy Mercedesszel, melyet egy 38 éves, szalontai férfi vezetett.

A Mercedes sofőrje, valamint a hátsó ülésén utazó 6 éves gyermek meghalt. A jobboldali ülésen utazó 34 éves nő, az elhunyt gyerek édesanyja és a sofőr felesége, valamint a hátul ülő 15 és 17 éves lányokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A nő sokkos állapotba került gyereke és férje elvesztése miatt, a hatóságok közölték, hogy pszichológiai tanácsadásban részesül.

Kristályt is kórházba szállították, kedden pedig meg is műtötték - az operáció állítólag sikerült. A vele utazó, elöl ülő 15 éves fiát szintén kezelik, állapota stabil.

A rendőrség vizsgálja az ügyet, gondatlanságból elkövetett emberölés és súlyos testi sértés okozásának gyanújával. (ebihoreanul.ro, hírszerk.)
Fotó: rendőrség

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS