2024. március 4. hétfőKázmér
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Megjelentek a magyarországi „homofób” törvény részletei

2021. augusztus 07. 10:48, utolsó frissítés: 11:04

Megjelentek a gyermekvédelmi törvénynek hívott, a pedofíliát a homoszexualitással összemosó törvény részletei – írja a 24.hu.


A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló kormányrendelet azzal a paragrafussal egészült ki, hogy a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a szexualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homoszexualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő, gyermekeknek szóló terméket kirakatban elhelyezni, közszemlére tenni tilos.

A nevelési-oktatási, gyermek- és ifjúságvédelmi intézmény, valamint templom és vallásgyakorlásra rendelt más hely bármely bejáratától számított 200 méteres távolságon belül születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a szexualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homoszexualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő termék nem forgalmazható.

Születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a szexualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homoszexualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő, gyermekeknek szóló termék a többi terméktől elkülönítve csak zárt csomagolásban forgalmazható.

A rendelet 30 nap múlva lép életbe, és a fogyasztóvédelmi hatóság fogja ellenőrizni. (24.hu)

Nyitókép: Budapest Pride, Telex.hu

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS