2021. október 26. keddDömötör
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Hatalmas füstfelhő lepte be Kolozsvárt, ég a Tetarom egyik csarnoka

2021. szeptember 21. 07:36, utolsó frissítés: 12:41

A RO-Alert 7 óra 9 perckor értesítette a kolozsvári lakosokat: a Törökvágás melletti ipari parkban, a Tetarom 1-nél kigyulladt egy csarnok, és arra kérnek mindenkit, hogy a füst miatt maradjanak az épületekben, csukják be az ablakokat.


Reggeli látkép KisbácsbólReggeli látkép Kisbácsból
A MonitorulCJ úgy tudja, hogy egy 600 négyzetméteres csarnok gyulladt ki hajnalban, ami számos gazdasági szereplő székhelyeként szolgál.Frissítve: a tűzoltók kiértek a helyszínre, majd megerősítették, hogy személyi sérülés nem történt. A megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak (ISU) egyelőre nincsenek információi arra vonatkozóan, hogy az égő épületből mérgező gáz szabadult volna fel.

FRISSÍTÉS: A Cluj24.ro portál megírta, hogy elektromos cigaretta-raktár gyulladt ki, a raktárhelyiségben elektromos cigaretták gyártásához használt kellékeket tároltak, köztük számos kémiai anyagot. A Tetaromban dolgozókat értesítették, hogy maradjanak otthon, mert autóikkal akadályozták volna a tűzoltók munkáját. A katasztrófavédelem szerint a sűrű füst ellenére, nincsenek olyan információk, hogy toxikus gáz szabadulna fel az égés nyomán. Reggel kilenc óra körül sikerült a tüzet eloltani, a közelben lakó kolozsváriak kinyithatják az ablakokat. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS