2021. december 4. szombatBorbála, Barbara
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Bolojannak könyörög a Krassó-Szörény megyei tanácselnök, hogy vállalja el a miniszterelnökséget

2021. október 11. 18:30, utolsó frissítés: 18:33

Romeo Dunca közösségi oldalán írt bejegyzésben esedezik párttársának, a Bihar megyei tanács elnökének, hogy legyen kormányfő. Szerinte Ilie Bolojan helyrehozhatná a hibákat és véget vethetne a krízisnek. Mint írja, a PNL Bihar megyei erős embere "egy jelzőfény a politikai és adminisztratív viharban".


"Önnel a kormány élén mindent helyrehozhatunk. Bepótoljuk az elvesztegetett időt (...) Nem hiszem, hogy bárki is az ön kinevezése ellen volna. Azok, akik megértik, hogy milyen változást hozhatna, és nem akarják azt, egy szót sem fognak szólni. Később tetszés szerint tehet velük, amit akar, ha nem igazodnak annak érdekében, hogy az országot a helyes útra tereljük. A nép szereti önt, és ön jelenti az utolsó reményt.

Állítsuk vissza a szövetséget (a kormánykoalíciót - a szerk. megj.), javítsuk ki a hibákat, hagyjuk Drulát a közlekedési minisztérium élén, mert jó munkát végzett, (...), tartsuk meg az RMDSZ-t, mert 90 óta minden kormányban megvan a megérdemelt helye, és vége lesz a válságnak. És ne feledkezzünk meg Ludovic Orbanról sem, mert több száz polgármester zárta őt a szívébe. Még ha hibázott is.... Ezt ön megteheti.

Ne juttassanak a PSD markába egy kisebbségi kormánnyal. Önnek van esélye arra, hogy helyrehozza a sok disznóságot. Sőt, ez az ön számára szinte kötelező" - írta Dunca.
Fotó: Ilie Bolojan

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS