2021. november 29. hétfőTaksony
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Egy giurgiui család 3 tagja vesztette életét a covid miatt egyetlen nap leforgása alatt

2021. október 16. 12:40, utolsó frissítés: 12:40

Egy giurgiui család három tagja - anya, apa és fiuk - halt meg a covid miatt a város megyei kórházában, október 13-án. Az esetet a G4Media írta meg a megyei tanács elnöke és a megyei kórház vezetője által közzétett nyilatkozatok nyomán. Egy 36 éves férfiról és szüleiről van szó, akik mindhárman oltatlanok voltak.


„ A család mindhárom tagja kórházba került. A covid nagyon súlyos formája bontakozott ki náluk, és nem reagáltak a kezelésre. A szülők a beutalás után néhány óra leforgása alatt meghaltak, a fiuk pedig a rá következő éjszaka folyamán vesztette életét. Nem reagáltak semmilyen kezelésre, pedig mindent megpróbáltunk" - mondta a G4Media.ro -nak a Giurgiu megyei sürgősségi kórház vezetője, Dragoș Chivu.

Hozzátette, hogy a kórházba került betegek több mint 90 százaléka nem vette fel az oltást, a beoltott betegeknél a covid enyhe formái alakulnak ki, és csak kivételes esetekben kerülnek intenzív terápiára. "Az orvosi személyzetet lelkileg nagyon súlyosan érintik ezek a tragédiák, szörnyű látni, hogy ennyi ember hal meg a szemük előtt" - nyilatkozta a kórház vezetője.

A Giurgiu megyei tanács elnöke, Dumitru Beianu is megerősítette a család tragédiáját. Beianu szerint a családnak van egy másik gyereke is, aki egészségügyi szakember, és aki megpróbálta meggyőzni őket az oltás fontosságáról, de szülei és testvére nem akarták beoltatni magukat. (G4Media)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS