2022. október 7. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Az út közepére állítottak karácsonyfát egy Vrancea megyei településen

2021. december 05. 12:45, utolsó frissítés: 17:57

FRISSÍTÉS: A médiavisszhang nyomán az illetékes közlekedési rendőrség intézkedett a nyilvánvalóan szabálytalanul felállított karácsonyfa ügyében. A G4media a rendőrség közleményére hivatkozva azt írja, hogy a forgalom akadályozása miatt a KRESZ-nek megfelelően megbírságolták a fa felállításával megbízott céget, ugyanakkor utasították a helyi illetéseket, hogy a fa lelógó ágait, amelyek veszélyeztették a forgalmat, távolítsák el. Ez meg is történt, így most a forgalom normál körülmények között zajlik.


A közleményük egyébként azt írják, hogy a korábbi években is ennél az útelágazásnál állították fel a város karácsonyfáját.

fotó: G4mediafotó: G4media


Az eredeti hír: A DN2L jelzésű országút közepére, egy útelágazáshoz állítottak egy hatalmas karácsonyfát a Vrancea megyei Páncsu településen, amely nem meglepő módon még a forgalmat is akadályozza - írja a G4media az olvasói bejelentése nyomán. A lap szerint a hatalmas karácsonyfa, amelynek ágai az úttestre is belógnak, és az utósoknak rendszerint ki kell kerüljék azokat, nem csak hogy a forgalmat akadályozza, hanem a kilátást is zavarja, különösen éjszaka.A lap megpróbálta elérni a Páncsu polgármesterét, Neculai Mărăscut, hogy magyarázatot kapjon a karácsonyfa nem mindennapi helyszínen történő felállításáról, de egyelőre nem sikerült elérni őt. (g4media)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS