2022. június 30. csütörtökPál
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Egy TikTok felvétel miatt indított vizsgálatot a rendőrség, mert olyan képek jelentek meg az egyik autójukról, aminek a volánjánál nem egy rendőr ül

2022. január 22. 17:04, utolsó frissítés: 17:18

Belső vizsgálatot indított a Brassó Megyei Rendőrfelügyelőség, mert olyan felvétel jelentek meg egy rendőrségi speciális járműről a TikTokon, amikor nem egy rendőr ül a volán mögött, hanem egy TikTok-celeb, akinek leginkább abból áll a munkássága, hogy manele hallgatása közben pénzt számol. A rendőrség szerint a 2020. január 19-én este készült felvételen látható autót a predeali üdülőhely rendőrsége használja. Állításuk szerint a vizsgálat végeztével jogi útra terelik az esetet.


A közösségi oldalra kikerült felvételen az látható, hogy az autó volánja mögött ülve, szokásának megfelelően manele zenét hallgat, majd a kamerába nézve azt mondja: "Hé fiúk, halkítsatok le azt a zenét és kérlek, hogy ne kelljen másodszor is ide jöjjek. A felvétel készítője pedig válaszolt: "Rendben főnök, elnézést a kellemetlenségért!" A videót már törölték a férfi fiókjából. (g4media/libertatea)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS