2023. december 6. szerdaMiklós
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Frissítés: Megtalálta a rendőrség a Szeben megyében elrabolt 13 éves lányt

2022. február 10. 08:57, utolsó frissítés: 18:20

Frissítés: A nagyszebeni bűnügyi nyomozószolgálat rendőreinek sikerült megtalálniuk a kiskorú Căldărar Mariát Nagyszebenben. Amint a rendőrség közleményéből kiderül, a kiskorú nem vált erőszakos bűncselekmény áldozatává. Az emberrablási riasztást feloldják.


Egy 13 éves fiút, akinek a társaságában a kiskorút megtalálták, bekísérik a nagyszebeni rendőrőrsre, hogy megállapítsák az elrablás pontos körülményeit, és hogy beazonosítsák az összes érintett személyt, valamint hogy megtegyék a szükséges jogi lépéseket.

__________________________________________________________

Az eredeti hírünk:

A rendőrség tájékoztatása szerint február 9-én este ismeretlenek elraboltak egy kiskorút, akit betuszkoltak egy BMW-be, majd elhajtottak. Azt kérik, aki tud valamit a lány hollétéről, értesítse a hatóságokat.

A rendőrség közleménye:

"Február 9-én, 21:20 körül jelentették egy 13 éves lány, CĂLDĂRAR MARIA elrablását a Szeben megyei Nagytalmács városából. A nyomozás során kiderült, hogy a kiskorút, miközben egy épület udvarán tartózkodott, négy ismeretlen személy erőszakkal elvitte, és egy fehér BMW típusú autóba ültette, majd ismeretlen irányba távoztak

A 'gyermekrablási riasztási mechanizmus' működésbe lépett, és felállítottak egy válságstábot. Kérjük, hogy aki a szóban forgó kiskorú tartózkodási helyéhez vezető adatokkal tud szolgálni, hívja a 112-es egységes segélyhívó számot".

Arra kérik a civileket, hogy ne avatkozzanak be, hanem telefonáljanak. Az elrabolt lány barna szemű és barna hajú, narancssárga pihekabátot, piros virágos szoknyát és piros fejkendőt viselt.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS