2021. január 22. péntekVince, Artúr
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Újabb PSD-jegyzőkönyvek kerülhetnek nyilvánosságra

2005. augusztus 29. 15:25, utolsó frissítés: 15:27

A PSD jegyzőkönyvének állítólagos közzétevője azzal fenyegeti a szociáldemokraták vezetőségét, hogy újabb jegyzőkönyveket tesz fel a netre, amennyiben nem ismerik el az első hitelességét.


A Mihai Emninescu fedőnevet használó egyén pénteken arra szólította fel Dorina Mihailescut, a miniszterelnöki hivatal volt államtitkárát, ismerje el a korábban közzétett jegyzőkönyv hitelességét, máskülönben ma este elérhetővé teszi a jegyzőkönyvben leírt beszélgetések hanganyagát. Mihailescu pénteki kihallgatásán tagadta az iratok hitelességét.

Tegnap a rejtélyes személy újabb üzenetet küldött, ezúttal Adrian Nastasenak. Az Evenimentul Zilei szerkesztőségébe eljuttatott e-mailben “Eminescu” közöl egy részletet a párt Állandó Küldöttségének márcisu 22-i ülésén elhangzott beszélgetésből, amelyben Nastase és Mihailescu az ülések anyagának felvételéről és a hanganyag tárolásáról beszél.

“Eminescu” állítása szerint az ülésekről a hangosító berendezésen készült a hangfelvétel, amelyet Mihailescu utasítására a kormány gépírói írtak le. Azzal fenyegetőzik, hogy ha a volt államtitkár továbbra is tagad, nyilvánosságra hozza a pártvezetőség 2004 májusa és júliusa közötti valamennyi ülésének a jegyzőkönyvét. (evz, realitatea tv, krónika)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS