2020. aug. 11. keddTiborc, Zsuzsanna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A vizuális ötletek dominálnak az Erdély-imázs ötletversenyen

2005. szeptember 16. 10:23, utolsó frissítés: 13:27

Ejfélig, a pályázati határidő lejártáig 72 pályamunka érkezett az Erdély-imázs ötletversenyre. Ezeknek körülbelül fele plakátterv, animáció vagy reklámfilm-ötlet, de mindenképpen olyan munka, amely vizuálisan van elgondolva vagy megvalósítva. Körülbelül 20 olyan pályamunka is érkezett, amely egy MindBomb-típusú, Erdélyről elsősorban az erdélyi embereknek szóló, ironikus-elgondolkodtató kampányban lenne bevethető.

Útiterv-javaslatok, esszék, kulturális menedzsment projektekkel kapcsolatos ötletek, egy-egy régió promócióját célzó tanulmány vagy éppen bemutatószövegek – ilyenek is szép számmal vannak a pályázatok között. Ezen kívül Erdély-jelmondatokat is kaptunk, de olyan ötleteket is, amelyek nem illenek különösebben a verseny profiljába, de közvetve hatással lehetnek például a turizmus alakulására.

A hivatalos eredményhirdetés október 10-én lesz, a díjakat a Médiabefutó 2005 valamelyik rendezvényén adjuk át – érdemes figyelni az Erdély-imázs ötletverseny hivatalos honlapját, ahol folyamatosan mindenről beszámolunk. Köszönjük a pályázók befektetett munkáját, és a médiás kollegák segítségét!

A pályamunkákból hamarosan a Transindexen is mintát adunk.

A zsűri tagjai: Gáspárik Attila médiaszakértő (Bukarest), Irsai Miklós turisztikai vállalkozó (Kolozsvár), Kali Zoltán turisztikai szakértő (Budapest), Kelemen Attila Ármin internetes tanácsadó (Kolozsvár), Kiss Tamás szociológus (Kolozsvár), Niculescu Tóni diplomata (Bukarest), Szép Gyula zeneszakértő, kulturális menedzser (Kolozsvár). A versenyt a Transindex és az RMDSZ művelődési főosztálya szervezi, a díjakat a Communitas Alapítvány biztosítja. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS