2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Iskolai erőszak: elfogták a barátnőjét az aligazgatói irodában leszúró férfit

2005. december 05. 14:33, utolsó frissítés: 14:33

Elfogták azt a 32 éves férfit Bukarestben, aki pénteken leszúrta 16 éves barátnőjét annak az iskolának az aligazgatói irodájában, ahová a lány járt. A Központi Iskola igazgatónője péntek délelőtt lett figyelmes arra, hogy a férfi és a 11. osztályos lány a tanoda folyosóján veszekszik, és behívta őket az aligazgató irodájába.

Az igazgatónő ezután telefonált a rendőrségre, mert a szülők korábbi tájékoztatásából tudta, hogy Constantin G. tíz évet ült börtönben gyilkosság miatt, és egy éve van szabadlábon. Az iskola vezetőjének beszámolója szerint a kerületi rendőrőrs ügyeletese a fővárosi rendőrségre irányította át, ott viszont telefonon azt közölték, nem tudnak közbelépni, míg a férfi ellen nincs bizonyíték.

A késelés akkor történt, mikor az igazgatónő a pár kérésére másodjára hagyta őket négyszemközt az irodában. Mint kiderült, a vita azért pattant ki, mert a férfi a kettejüket ábrázoló meztelen képeket elküldte az iskola mailcímére. Az áldozatot pénteken ötórás műtéttel mentették meg: jelenleg a Floreasca kórház intenzív osztályán fekszik, állapota stabil. (hotnews)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS